Reimari: HAS:n ampujat putsasivat pöydän SM:ssa

Reimari: HAS:n ampujat putsasivat pöydän SM:ssa

9.–10.9. Hollolassa pidetyissä kiväärin 300 m SM-kilpailuissa Haminan Ampumaseuran urheilijat Aleksi Leppä, Antti Puhakka ja Juha Rutonen menestyivät hienosti. Aleksi Leppä ampui 3×20 laukauksen Suomen mestariksi sivuamalla omissa nimissään olevaan Suomen ennätystä 590. HAS sai myös joukkuekultaa, sillä Juha Rutonen oli viides tuloksella 572 ja Antti Puhakka 571.

Makuukisassa esiin astui Rutonen. Suomenmestaruus irtosi tuloksella 593, Leppä oli viides ja Puhakka kuudes, kun kumpikin ampui 590. Näin myösmakuuammunnan joukkuemestaruus tuli Hamiaan. Vakiokiväärissä Leppä ampui Suomen mestaruuteen tuloksella 580. Rutonen (565) oli kuudes ja Puhakka (565) seitsemäs.

Haminalaiset ottivat myöstästä joukkuekultaa. – Kyllä oli HAS:n viikonloppu. Kaikkien kolmenlajin henkilökohtaiset kullat ja joukkuekullat tulivat kotiin. Aleksi voitti 2 ja Juha yhden. Kirsikaksi kakun päälle, Aleksi valittiin nyt neljännen kerran 300 m:n Kunkuksi. Kunkkukisassa lasketaan kaikkien kolmen lajin tulokset yhteen, kertoi valmentaja Marko Leppä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *