Jämsän Seutu: Jämsän Seudun Ampujat uudistamassa ampumaratojaan – Liki 80 000 euron hankkeen aloitus odottaa enää elyn hyväksyntää

Jämsän Seutu: Jämsän Seudun Ampujat uudistamassa ampumaratojaan – Liki 80 000 euron hankkeen aloitus odottaa enää elyn hyväksyntää

Jämsän Seudun Ampujat uudistamassa ampumaratojaan – Liki 80 000 euron hankkeen aloitus odottaa enää elyn hyväksyntää

Jämsän Seudun Ampujilla on ampumaradat sisällä ja ulkona, molemmat Jämsänkoskella.

Susanna Tikkanen

1.10. 12:00

JÄMSÄN Seudun Ampujat on uudistamassa ampumaratojaan. Seuran suunnitelmissa on muun muassa hankkia radoille nykyaikaisia harjoitusvälineitä ja kehittää ampumarata-alueita.

Uudistus on tarkoitus toteuttaa Leader-hankkeena, jolle Vesuri-ryhmä on jo osaltaan näyttänyt vihreää valoa. Hankkeen toteutuminen vaatii vielä Keski-Suomen ely-keskuksen hyväksynnän.

Hankkeen kustannukset ovat kaikkiaan 78 938,33 euroa. Julkinen osuus kattaa siitä puolet, loppu jää seuralle.

Jämsän Seudun Ampujat hakee nyt Jämsän kaupungilta reilun 39 000 euron välirahoitusta. Asia on maanantaina kaupunginhallituksen käsittelyssä. Esityksenä on, että välirahoitus myönnetään EU-projektien väliaikaisen rahoituksen ehdoin, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen.

Jämsän Seudun Ampujilla on ulkoampumarata Jämsänkoskella Vierelässä, jossa on 50 metrin kiväärirata ja 25 metrin pistoolirata. Sisärata siirtyi kuluvan vuoden alussa Bar Montun viereiseen liiketilaan Jämsänkosken keskustaan.

Jämsän Seudun Ampujilla on reilut sata jäsentä, joiden lisäksi ratoja käyttävät muutkin seudun ammunnan harrastajat.

One thought on “Jämsän Seutu: Jämsän Seudun Ampujat uudistamassa ampumaratojaan – Liki 80 000 euron hankkeen aloitus odottaa enää elyn hyväksyntää

  1. Tässä hyvä esimerkki miten asioita on mahdollista saavuttaa jos halutaan ja oivalletaan.Kelpo suoritus,josta Kymenlaaksossakin voitaisiin ottaa oppia ampumaratojen suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *