YKL1 2023-2024. Palautteet vanhemmille ja valmentajille parasta leiriantia

YKL1 2023-2024. Palautteet vanhemmille ja valmentajille parasta leiriantia

Poisoppiminen on selvästi vaikeampi suoritus kuin uuden opettelu, sanoo ja vanha kansa ja tietää hyvin, että aiemmin opittu häiritsee uuden oppimista. Leirin kovin yksittäinen työtaakka on yksilöllisten suoritusten analysointi, sisältöjen kerääminen ja kuvaukset sekä niiden perusteella laadittava henkilökohtainen urheilijapalaute.

-Ennenkuin palaute voidaan antaa urheilijalle, menee noin 45 minuuttia per urheilija, että olemme siinä vaiheessa. Koska ohjelma leirillä on aika tiivis, ei vaihtoehdoksi jää kuin vähemmät yöunet, mutta nyt kun tämä on tehtynä, voi olla tyytyväinen, sanoo Marko ja jatkaa, että kun palaute annetaan urheilijalle kirjallisena, niin sanoma välittyy kotijoukoille ja valmentajille, juuri sellaisilla termeillä, jolla ne on kirjoitettu. Toivon, että henkilökohtaiset valmentajat tutkivat tehdyt esitykset ja tekevät tarvittavat korjaukset, jos näkevät niille tarvetta. On myös ollut mukava verrata palautetta viime vuoden vastaaviin.

Ajoissa oikein opittu helpottaa tulosten tekemistä myöhemmin.

2 thoughts on “YKL1 2023-2024. Palautteet vanhemmille ja valmentajille parasta leiriantia

 1. NoSA valmennus Jorma Kiiski
  Yksi valmentajatutkinto Vierumäki 2012-2013
  Ampumaurheilussa mukana vuodesta 1988, ensimmäinen ilmakiväärin SM-Pieksemäki jossa mukana ilmakiväärin valmennuksessa.
  Itseopiskellut valmennus tekniikkaa viimeiset 15 vuotta harrastaen PC-pohjaisten analysointi, testi ja
  simulointi ohjelmien sekä yleisötilaisuuksissa rajua
  käsittelyä kestävien laitteiden kehittelyä
  ”OSUKSE” tunnuksella.
  Pienenä miinuksena tarttumaton Parkinsonin tauti.

  Valmennettava Anni Weitz seura NoSA

 2. Anni Weitz alkaa tervehtyä polvileikkauksesta. Harjoittelu on paljolti ollut liipaisuharjoittelua istualtaan alle ja yli 630 pisteen tasoa. Torstaina 9.11.2023 säädettiin asetta sovittaen polven uuteen asentoon. Etutukki 130 mm, nolapistettä nostettiin 20 cm perää säätämällä, asentosuunnat kuvattiin ja katsottiin kahva (irti 10mm), (nenä irti noin 4 mm) Asento pystympi mutta rento. Tähtäimen 5 mm nosto parantaisi vielä pään asentoa. Poskipakan säätöä ei vielä tarkastettu. Poskipakan ote vaihteli jonkin verran. Annilla poskipakka on yleensä säädetty ilman takatähtäintä. Anni ampui fiksailujen, kommentoinnin ja tarkastelun aikana 60 ls pystystä 60 ls josta tuloksena 600,5 pistettä tauluun. Polvessa on vielä leikkauksen parantumisvaihe joten 60 ls on aika raju rasite.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *