YKL1 2023-2024. Helmi hoiteli kymppikisat, leiri päätökseen

YKL1 2023-2024. Helmi hoiteli kymppikisat, leiri päätökseen

Kauden 2023-2024 ensimmäinen yläkoululeiritys YKL 1 on päättynyt. Leirin päätöspäivänä panostettiin yksittäisiinlaukauksiin maksimalisesti keskittyen. Tämä tarkoitti Kymppikisoja. Ensi ammuttiin kahteen kertaan Kymppipositiivinen, jotka molemmat loppuivat aika lyhyeen Helmi Pietinalhon voittaessa ne kummatkin. Välipalan jälkeen kisailtiin noin tunnin kestäneessä Kymppinegatiivisessa, josta ampujat putoilevat pois aina kolmen varoituksen jälkeen, kunnes jäljellä oli kultaottelu, jonka vei tiukna taiston jälkeen Helmi, lyöden hopealle ampuneen Kasper Kemppaisen. Pronssille nousi Anni Weitz.

Seuraava Yläkoululeiritys YKL 2 ammutaan 13.-16.11.2023.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *