EYL finaali Tallinna Viro. Kilpailut alkaa, Suomesta mukana kiväärijoukkue ja Inband

EYL finaali Tallinna Viro. Kilpailut alkaa, Suomesta mukana kiväärijoukkue ja Inband

Järjestäjät ja kisajoukkueet yhteiskuvassa. Kuva Risto Aarrekivi

European Youth Leaquen finaali ammutaan tänä vuonna Tallinnassa 5.-8.10.2023. Sekä ilmakivääriin, että ilmapistooliin osallistuu 10 karsinnoiden parasta maata, jotka kisailevat mestauuksista. Suomesta on mukana Juha Hirven valmentama kiväärijoukkue, jossa ampuvat:

Sonja Myllys Hahlo

Minea Terkola SaSA

Niko Antila HSA

Santeri Kenola KaA

Suomalainen elektronisia taululaitteita ja luotiloukkuja valmisitaja InBand Hertar Oy on edustettuna, sillä paikalla on IBH:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko apunaan Viron jälleenmyyjät Kristina ja Meelis Kiisk. Suomesta on mukana myös asiantuntijana Teijo Kimpimäki ja kuvaajana Risto Aarrekivi.

InBandin tuote-esittelypiste Kalev-hallissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *