H&N korottaa hintoja 1.12.

H&N korottaa hintoja 1.12.

Saksalainen huippuluotien valmistaja H&N korottaa hintojaan. Edellinen korotus tehtii vuoden alussa 2022, jolloin syyksi ilmoitettiin raaka-aineiden ja pakkausmateriaalinen kallistumisen. Nyt leppa.fi on saanut ennakkovaroituksen, mutta hinnannousun määra ei ole tiedossa.

.

-Kilpaluodeista on edelleenkin kova puute. Olemme yrittäneet loppuvuonna tilata reilusti uusia eriä ja nyt tulemme saamaan niitä, vaikkakin vähänlaisesti. H&N pitää tiukasti kiinni laatuvaatimuksistaan, eikä kykene tuottamaan maailmallakin suurta suosiota urheilijoiden keskuudessa olevaa luotia. Tämä osaltaan nostaa luotien hintaa, kertoi H&N testaustoiminnasta Suomessa vastaava Marko ja jatkaa, että tulemme vielä tänä vuonna testaamaan kisoissa asiakkaille luoteja ensin Ilma-asekilpailuissa Lappeenrannassa 3.12.2023 ja 50. Kupittaan Kisoissa Turussa 9.-10.12.2023. NÄISSÄ KILPAILUISSA TESTATUILLE MYYDÄÄN LUODIT, NYT VOIMASSA OLEVILLA, VUODEN 2022 HINNOILLA, vaikka minkä suuruinen olisi H&N:n korotus. Tämä koskee myös niitä, jotka ottavat testipaketit ennen Kupittaan Kisoja, jatkaa Marko.

Varauksia testaukseen ja testipakettivarauksia voi jo tehdä sähköpostilla info@leppa.fi

Katso lisää:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *