Murto aseliikkeeseen

Murto aseliikkeeseen

Näin kävi, kuten leppa.fi artikkelissaan 10.11. varoitteli, yritetttiin Kaarinassa sijaitsevaan Ruoto Mega Store– aseliikkeeseen murtautua.

Aseiden omistajat, varokaa rosvoja

Leppa.fi on saanut asiaa koskevaa materiaalia:

Ruoto Mega Store Kaarinasta yritetty varastaa aseita aamuyöstä 14.11.2023. Toivomme asiakkailta vihjeitä epäilyttävästä toiminnasta liikkeen ympäristössä lähipäiviltä ❗️❗️

💥🚗 Näiltä kavereilta oli unohtunut Black Friday -tarjoushuumassa parkkikiekon lisäksi myös ruutuun pysäköiminen ja myymälämme aukioloajat. 🚫 Parivaljakko oli ajanut autonsa suoraan myymälän etuovia päin. Tästä matka jatkui rivakasti suoraan kohti asehuonettamme, jonne yrittivät murtautua moottorisahan avustuksella sekä seinän, että oven läpi, tässä kuitenkaan onnistumatta. Mukaan lähti kuitenkin mm. metsästyksen ja toiminnallisen ammunnan optiikkaa viereisistä vitriineistä, joten pyytäisimme ilmoittamaan epäilyttävistä myynti-ilmoituksista lähiaikoina. 

Tapahtumat alkoivat hieman klo 05 jälkeen aamulla ja poliisi sekä vartiointiliike olivat mallikkaasti paikalla jo alle 15 minuutissa 🚓👮‍♀️

Myymälämme ja verkkokauppa palvelevat tästä huolimatta normaalisti kaikilla seitsemällä paikkakunnalla. Pahoittelemme sotkua ja mahdollisia saldovirheitä tuotteissa tapahtuneen johdosta ja pyrimme korjaamaan ne mahdollisimman pikaisesti!

❗️Auta meitä ja poliiseja samaan pitkäkyntiset kiinni! Tämän päivityksen saa jakaa joka paikkaan, jotta saadaan tieto tapahtuneesta kaikille. Mikäli sinulla on jotain vihjettä tai havaintoja tapahtuneesta, niin ilmoitathan siitä meille joko shop@ruoto.fi tai suoraan Lounais-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 417 259.

Tapahtumapaikka: Ruoto Mega Store Kaarina, Laasmäenkatu 6, 20780 Kaarina.

Tapahtuma-aika: 14.11.2023 klo 04-06

Kiitos kaikille! Terveisin, Ruodon henkilökunta

🚫 Aseisiin ja patruunoihin ei päästy käsiksi erikoisvahvojen lukittujen varastojen vuoksi. 🚫

www.ruoto.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *