Norjalta 15 hengen joukkue Grand Prix of Leppa.fi PART IX kisaan

Norjalta 15 hengen joukkue Grand Prix of Leppa.fi PART IX kisaan

Norjalaiset osallistuvat isolla kiväärijoukkeella Grand Prix of Leppa.fi PART IX kisaan. Wenche Hortenin ja Kjell Ivar Kolstadin valmentamat nuoret saapuvat Kisakallioon 15 hengen joukkueelle.

-Mahtavaa saada norjalaiset mukaan. Tämä on meille iso juttu ja teemme parhaamme, että he viihtyvät Kisakalliossa. Toivottavasti pääsemme bookkaamaan heidän upouuteen, joulukuussa avautuvaan Omenatarha-hotelliin, joka tuo Kisakallioon 50 majoitushuonetta lisää. Henkilökohtaisesti odotan, että pääsen näkemään Kjellin. Olimme yhdessä suorittamassa ISSF:n kansainvälistä valmentajatutkintoa Kuortaneella 2007, jonka jälkeen emme ole nähneet, kertoo Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *