SyysPimennys 2023 tulokset.

SyysPimennys 2023 tulokset.

Helsinhin seudun Ampumaurheilun Tuki ry järjesti lauantaina 25.11. SyysPimennys 2023 tapahtuman Hiollolan Hälvälässä.

-Kiva oli nähdä teitä lähes yhtä paljon kuin KewätPamauksessa. Ulkona ampuminen on usein haastavaa. Niin nytkin. Ampuminen pimeässä osoittautui vaativaksi. Lisämausteen toi -15 asteen pakkanen ampumakatoksen ulkopuolella, joka varmasti hieman puraisi pienen ampumaluukun kautta. Toisaalta epämukavuusalueelle meneminen tiedetään suuresti vahvistavan urheilijaa. Tästä hyvä jatkaa ensi kevääseen. Toivottavasti kaikki osallistutte myös ensi kerralla. Kisasta tullee perinne, kertoi yhdistyksen sihteeri Francis Wikström.

KewätPamaus

Historian toinen KewätPamaus-kilpailu ammutaan maaliskuussa valoisan aikaan. Nähdään siispä siellä! Kun tarkempi ajankohta varmistuu, tiedotamme siitä jälleen useissa kanavissa mm. Erkki Häkkisen s-postilistan kautta.

Lajitutustumiset

Jos tiedät jonkun, joka voisi olla kiinnostunut 300 m kivääriammunnasta, vinkkaathan hänelle Helsingin seudun Ampumaurheilun Tukea. Järjestämme vuosittain ainakin kaksi laadukasta lajitutustumista (keväällä ja syksyllä), jonka jälkeen on mahdollista liittyä jäseneksi ja jatkaa 300 kivääriammunnan harrastusta. Kiinnostuneet henkilöt voivat ilmoittautua täyttämällä lomakkeen https://forms.gle/3K7R57rMQThKLhKb6. Ilmoittautuminen ei ole sitova. Otamme yhteyttä ilmoittautuneisiin, kun lajitutustumisen päivämäärä on tiedossa.

SyysPimennys2023 tulokset:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *