Kaksi päivää aikaa ilmoittautua Grand Prix of Leppa.fi PART IX kisaan saadakseen ilmaiset iltapalat

Kaksi päivää aikaa ilmoittautua Grand Prix of Leppa.fi PART IX kisaan saadakseen ilmaiset iltapalat

Haminan Ampumaseura järjestää 10m kiväärin ja pistoolin EM-näyttökilpailut. Kilpailut ammutaan Kisakallion Urheiluopistolla. Ensin perjantina 19.1.2024 ammutaan 10m ilmakiväärissä ja -pistoolissa sarjoissa M, N, M20 ja N20 finaaleineen. Finaalit ammutaan kansainvälisten sääntöjen mukaisesti ja ne järjestetään, jos sarjassa on vähintään 4 osallistujaa. Lauantaina uudet EM-näytöt samoissa sarjoissa ilman finaaleita.

Kilpailuihin on lisätty myös parasarjat, joissa ammutaan peruskilpailut sekä perjantaina ja lauantaina.

Näiden maksut (molemmat EM-näytöt =50€, Yksi näyttö = 30€) peritään kisapaikalla käteismaksu. Grand Prix of Leppa.fi PART IX kisatapahtumaan osallistuvalta näytöt kuuluvat paketti 1:n hintaan.

EM-näyttöjen jälkeen alkaa Grand Prix of Leppa.fi part IX

EM-näyttökisat

Ilmoittautuminen alkoi 1.11.2022 klo 12.00 alkaen samassa yhteydessä GP ilmoittautumisten kanssa. Mikäli urheilija osallistuu näyttöjen lisäksi GP kisaan, löytyy ilmottautumislinkki sivuilta www.kisakallio.fi. Jos osallistuu vain yhteen tai molempiin näyttöihin, lähetetään seuraavat tiedot sähköpostilla leppamarko1@gmail.com

Urheilijan nimi

Urheilijan seura

kilpailupäivä/-t

sportti ID numero

laji ja sarja

puhelinnumero

MIkäli urheilija tai muu kisoihin osallistuva ilmoittautuu GP kisaan (joko paketti 1 tai paketti 2) marraskuun aikana, tarjoa Kisakallio ilmoittautuneille ilmaiseksi iltapalat kaikkina iltoina.

Ilmoittautumiset: www.kisakallio.fi

Seuraa kisasivuilta ilmottautuneita:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *