Grand Prix of Leppa.fi PART IX. USA:sta team Winning Solutions mukaan kisaan

Grand Prix of Leppa.fi PART IX. USA:sta team Winning Solutions mukaan kisaan

Grand Prix of Leppa.fi PART IX -kisa saa ensimmäiset ”rapakontakaiset” vieraat kisoihin kun olympiahopeamitalisti Lucas Kozenieskyn valmentama coloradolaisrtyhmä saapuu kisoihin ja sitä edeltävälle kansainväliselle valmennusleirille.

Lucas Kozeniesky on osallistunut kakssin olympialaisiin Rio 2026 ja Tokio 2020, josta hänellä on hopeaa 10m mixed team -kisasta. 28 -vuotias Kozeniesky aloitti kilpailemisen 14 -vuotiaana jatkaen Pohjois-Carolinen yliopistossa, jossa suoritti samalla urheilujohtamisen tutkinnon. Hänet valittiin neljästi yliopistonsa NCSU parhaaksi urheilijaksi. Valmistumisen jälkeen Kozeniesky siiryi Colorado Springsiin, jossa hän jatkoi kilpalemistaan ja samalla myös perusti konsulttiyrityksen Team Winning Solutions LLC:n, jossa hänen tiiminsä ja hän ohjaavat urheilijoita heidän tavoitteisiinsa koulutusohjelmien ja mentoroinnin kautta. TWS:n perustamisen jälkeen yli 16 urheilijaa on jatkanut tavoitteitaan NCAA-ohjelmissa.

Kuva TWS:n sivuilta, vasemmalla Lucas Kozeniesky

– Olen jo pitkään suunnittelut TWS:n tuloa kisoihin. Olemme pitäneet tiivistä yhteyttä sähköpostitse ja kun he lopulta päättivät tulla Kisakallioon Itävallan sijaan, voitte vaan uskoa, mukä riemu asiasta nousi! Esitän tässä samalla ison kiitoksen Myös Meelis Kiiskelle, joka on ollut asiaa ajamassa, koska tuntee Lucaksen hyvin., keertoi Marko.

Lucas Kozeniesky haastaa meidän urheilijat osallistumalla kisoihin myös itse ja hänen mukanaan saapuu 9 urheilijaa ja 8 vanhempaa/valmentajaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *