Grand Prix of Leppa.fi PART IX. Suosio yllätti. Toinen maksutaso ylittynyt

Grand Prix of Leppa.fi PART IX. Suosio yllätti. Toinen maksutaso ylittynyt

Grand Prix of Leppa.fi PART IX osallistujamäärä on yli kaksinkertaistunut viime vuotiseen nähden. Viime vuonna PART VIII päätapahtumaan osallistui 28 henkeä, kun nyt jo ilmoittautuneita on 67. Elinen joukkoon liittyi viidentenä maana Viro, josta ilmoittautui neljä urheilijaa.

Palkintosummat alkavat olla hyvät. Mikäli tapahtuman osallistuija määrä jää alle 80 hengen saa molempien lajien voittajat 500€, kakkoset 400€ ja kolmoset 300€, mutta jos tapahtumaan ilmoittautuu vielä 13 henkeä, nousee palkintorahat summiin 700€, 500€ ja 400€.

-Uskon, että seuraava taso saavutetaan ja uuteen ennätykseen päästään. Vuonna 2017 kisaan osallistui 77 henkeä. Silloin PART III voittivat Annika Sihvonen ja Jyrki Turja. Kyllä tämän suosio on yllättänyt, kun huomioidaan viime vuotinen. On tavattoman hienoa, että Suomeen saadaan oikea kansainvälinen kisa. Onhan näihin kaikkiiin kolmeen kisaan ilmoittautunut enemmän ulkomaalaisia urheilijoita kuin suomalaisia. Meidän täytyy järjestelyporukan kesken alkaa miettimään, missä vaiheessa GP puhelletaan poikki, sillä taululaitteita ei määräänsä enempää Susi-centteriin mahdu, tuumii Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *