Hurja testitulos. Teoreettinen maksimi saavutettu

Hurja testitulos. Teoreettinen maksimi saavutettu

Viime viikonloppuna teoria muuttui käytännöksi Turun 50. Kupittaan Kisoissa, kun testivuorossa oli Turun Seudun Ampujien Elina Silver. Elina oli käyttänyt kaksi vuotta sitten testattuja H&N:n luoteja, jotka edelleen kävivät hyvin. -Elinan omat vanhat antoivat 108.6. Hyvin olivat säilyneet ja ajattelin, että saattaa olla haasteita löytää parempia, kertoi testaaja Marko.

Aina iloinen Elina Silver, TSA

Jos ampuisi kaikki testilaukset 10.9, niin teoreettinen maksimi, 109 olisi saavutettu. Näin kävi. Jokainen luoti tavoitti 10.9 ja kasan halkaisija 5.83mm.

-Uskomatonta, olin varma että Marko huijaa, ajattelin että se on myyntimiehen fuulaa, sillä sehän on lähes teoreettinen mahdottomuus. Oli mahtava nähdä se kasa omin silmin. Onhan toi kasa upea. Onko mulla oikeasti tuollainen pyssy?, miettiin Elina Silver, joka on saanut opiskelunsa päätökseen ja uskoo löytävänsä jälleen aikaa ampumaurheiluun.

Huippukasa
Ennätyskasa ammuttiin H&N Finale Match Light 4.49 luodeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *