Grand Prix of Leppa.fi PART IX. Näiden yritysten palvelut ovat käytössä kisojen aikana.

Grand Prix of Leppa.fi PART IX. Näiden yritysten palvelut ovat käytössä kisojen aikana.

Grand Prix of Leppa.fi PART IX kisoihin on tulossa yrityksiä, jotka myyvät ja esittelevät tuotteitaan. Lista saattaa vielä täydentyä.

Lapua

Kisojen pitkaikaisin pääyhteistyökumppanimme Nammo Lapua Oy edustaa patruunatuotannon laatua ja huippuosaamista maailmassa. Nammo Lapua Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Erkki Seikkula tuo paikalle patruunatietämystään.

InBand

Kisojen pääyhteistyökumppanimme on kotimainen elektronisten taululaitteiden valmistaja. Yrityksen toimitusjohtaja Line Teppdalen (NOR) tulee esittelemään InBandin tuoteperhettä. Mukana mm uusin 25m/50m taululaite OMNI 3.0.

Teemaline / Kurt Thune

Maailmankuulu kotimainen kiväärin ampumapukujen valmistaja Kurt Thune tulee paikalle ja mallimestarit mittattaavat asiakkaille oikeat koot torstaista lauantaihin.

OSUKO Ammunta

Oululainen Osuko Ammunta on vuonna 2011 perustettu asealan ja ohjelmapalvelualan yritys. Osukon tuotemyynti keskittyy tällä hetkellä ammunnan harjoittelulaitteisiin ja ampumasuorituksen analysointilaitteisiin sekä erilaisiin ampumasimulaattoreihin ja elektronisiin maalilaitteisiin. Asekonsultti Antti Jokinen tuo paikalle ampumasimulaattorin.

H&N

Saksalainen huippuluotien valmistaja H&N tuo paikalle ilma-aseluotien testausmahdollisuuden. Elva Openissa kahtena viime vuonna testannut Oliver Kuks on paikalla testilaitteiden kanssa tostai-illasta alkaen.

Yrittäjä: Haluatko tulle kansainväliseen huipputapahtumaan esittelemään / myymään tuotteitasi? Ota yhteyttä niin etsitään yrityksellesi paikka kisa-areenalta. Marko 040 5105323

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *