ESC: ISSF johtajuuskriisissä

ESC: ISSF johtajuuskriisissä

ESC on julkaissut hyvin poikkeuksellisen kirjoituksen sivuillaan 14.12. 2023, jossa se nostaa esiin ISSF:n sisäiset riidat puheenjohtaja Luciano Rossin ja pääsihteeri Willi Grillin välillä.

Artikkelissä sanotaan, että on ilmoitettu, että ISSF:n presidentti Luciano Rossi kutsui hallituksen ylimääräiseen kokoukseen 19.12.2023 päättämään ISSF:n pääsihteerin Willi Grillin tulevaisuudesta. Tämä ei ole herra Rossin ensimmäinen yritys päästä eroon Mr. Grillistä. Vielä 25.10.2023 ISSF:n presidentti pyysi toimeenpanevaa komiteaa erottamaan pääsihteerin, mutta kokous oli Zoomissa ja asia otettiin esille ilman ennakkoilmoitusta joten hallitus päätti lykätä päätöksentekoa seuraavaan henkilökohtaiseen tapaamiseen asti toivoen, että siihen mennessä konflikti saadaan ratkaistua.

Hallituksen kokous pidettiin 5.12.2023. Sen tuloksesta ei ole tarkkaa tietoa, mutta oletettavasti se johti vain presidentin ja pääsihteerin välisen vastakkainasettelun kärjistymiseen. Joidenkin lähteiden mukaan pääsihteeri lähetettiin lomalle vuoden 2024 alkuun saakka. Toisen lähteen mukaan ISSF:n presidentti vapautti hänet tehtävistään tammikuun 2024 alkuun asti ja palkkasi kaksi asianajotoimistoa tutkimaan mahdollisia vakavia kirjanpitorikkomuksia.

Näyttää siltä, ​​​​että tutkimukset ovat ohi. Yhteisö ei tiedä, mistä herra Grilliä tarkalleen syytetään, koska Rossin mukaan ”kaikki nämä raportit ja asiakirjat ovat tiukasti LUOTTAMUKSELLISUUS-lausekkeen piirissä, ja tämän lausekkeen rikkominen voi johtaa syyttäviin seuraamuksiin”.

Hallituksen jäsenet ovat vaikeassa tilanteessa. Heidän on tehtävä valinta presidentin ja pääsihteerin välillä. Olipa heidän valintansa mikä tahansa, vallitseva tilanne vaikuttaa ISSF:n imagoon ja heikentää sen johtajuuden uskottavuutta. On tunnettua, että vuoden 2022 ISSF:n yleiskokouksen vaaleissa Rossi ja Grill esittivät itsensä kahden samanmielisen henkilön parina, joilla on yhteiset tavoitteet. Nyt tämä liitto ilmeisesti on ohi. Kun vastaavanlainen kriisi tapahtuu jokapäiväisessä poliittisessa elämässä, hajotetun koalition johtaja yleensä eroaa ja uusi johtaja valitaan yhteisön tukemana.

Alkuperäinen uutinen:

https://esc-shooting.org/news/read/leadership-crisis-for-issf-910

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *