Joonas Kalliosta SAL:n nuorten valmentaja

Joonas Kalliosta SAL:n nuorten valmentaja

Suomussalmen Urheiluampujia edustava Joonas Kallio on valittu Suomen Ampumaurheiluliitton uudeksi nuorten pistoolin maajoukkuevalmentajaksi. Kallio ei hakenut paikkaa niin sanotussa ensimmäisessä haussa, jolloin SAL ei valinnut ketään, vaan valinta käynnistettiin uudelleen. -Innostuin hakemaan, kun eräs henkilö pyysi, sanoi Kallio.

Kallio on pitkänlinjan, hyvän kansainvälisen kokemuksen omaava urheilija, joka aikoo jatkaa kilpailemista valmennustoiminnasta huolimatta. – En näe siinä mitää ristiriitaa, jatkaa Kallio.

Joonas Kallio tuulettamassa Grand Prix of Leppa.fi PART VIII kisassa viime tammikuussa. Kuva Risto Aarrekivi.

-Ei tätä pistoolin maajoukkuetta nosteta vuodessa statosvääreihin, mutta tasainen kehitys olisi tavoitteena, realistinen Kallio summaa ja jatkaa, että uskoo hänellä olevat jotain annettavaa maajoukkueryhmällä.

-Olen tuntenut Joonaksen varsin pitkään. Nuoresta innokkaasti ”kukkopojasta” kehittyi laadukas urheilija, joka on hyvä analysoimaan. Jos Joonaksella on paloa valmennushommaan, on tie auki. Pelkään vaan, että Joonas ei kauaa kelkassa heilu, jos SAL kohtelee valmentajiaan, kuten se on tehnyt, kertoo Marko ja toivoo kuitenkin olevansa väärässä, sillä nyt on otollinen tilaisuus, sillä nuoria pistooliampujia, joilla tuntuu olevan hyvin paloa urheiluun, on jopa enemmän kuin kiväärissä.

Kallio aloittaa tehtävässään 1.1.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *