ISSF: Pääsihteeri Willi Grillille kenkää

ISSF: Pääsihteeri Willi Grillille kenkää

Kansainvälinen ampumaurheiluliitto on vapauttanut pääsihterin kaikista tehtävistään 19.12. 2023 alkaen. ISSFN tiedotteessa mainittiin mm. ISSF:n johtokunta päätti 19.12.2023 ylimääräisessä kokouksessaan erottaa Willi Grillin ISSF:n pääsihteerin tehtävästä välittömästi ja irtisanoa hänen työsuhteensa 31.3.2024 alkaen. Grill vapautetaan kaikista tehtävistään 31.3.2024 asti. Tämä päätös tehtiin riippumattoman sisäisen tutkimuksen tulosten huolellisen harkinnan jälkeen. ISSF:N hallitus on asettanut seuraavan kokouksensa 19. helmikuuta 2024 keskustelemaan ehdokkaista ISSF:n pääsihteerin avoimeen virkaan ja toimistorakenteen parannuksista ISSF:n päämajassa Münchenissä korkeimpien ammatillisten standardien varmistamiseksi. Toistaiseksi ISSF:n presidentti Luciano Rossi ottaa vastaan ​​pääsihteerin tehtävät ISSF:n varapresidenttien ja ISSF:n henkilökunnan tukemana.

Aihe tuli julkisuuteen, kun ESC raportoi ISSF:n johtamisongemista. Leppa.fi kirjoitti siitä uutisen 14.12.:

Leppa.fi ulkomailta saaman tiedon mukaan pääsiheeri Grill oli laatinut 128 sivuisen raportin puheenjohtaja Luciano Rossin toiminnasta.

– Olin molempien herrojen kanssa keskisteluissa Indonesiassa vuoden alussa. Olen tuntenut Willin reilun 10 vuotta ja en ollut aiemmin keskutellut Rossin kanssa, lyhyitä tervehdyksia lukuunottamatta. Molemmat vakuuttivat silloin yhteistyötä ja molemmilla oli kova halu toimintaan. Olen hämmästynyt, että sillat paloivat näinkin äkkiä, ihemettelee Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *