Lauri Yhdysvaltoihin. Lähtö on käsillä…

Lauri Yhdysvaltoihin. Lähtö on käsillä…

Huomenna torstaina klo 14.00 Jättää Lauri Suomen pakkaset taakseen ja lentää Länsi-Virginian Morganstowniin pompulla Washingtonista. Ainakin lämpötila nousee 30 asteelle, sillä ennusteet lupaavat Länsi-Virginian Yliopistokaupunkiin +5 asetta lämmintä.

Nuoresta pojasta alkaen opiskelusta ja ampumaurheilusta USA:ssa haaveillut padasjokelainen on nyt unelmiensa äärellä. Viime lauantain Etelä-Suomen Sanomat julkaisi kahden sivun artikkelin Laurin tekemisistä otsikolla ”Anianpellon markkinoilta Länsi-Virginian yliopistoon”. Toimittaja Juha Hölttä kertaa lehdessä Laurin vaiheet ammunnan kokeilusta tähän päivään. Hölttä kirjoittaa myös, että Laurin opiskelut alkavat heti 8.1.

-Kävin tänään hyvätelemässä Laurin Lahdessa. Poikkesimme yhdessä lounaalla ja sovimme askelmerkit kevään ajalta, noin pääpiirteisesti. Hyvillä mielin ja ihan oman itsenään Late oli ja valmistautuu koitokseen, kertoi Marko ja jatkaa, että olemme sopineet, että näillä sivuilla tullaan julkaisemaan viikottain Laten kuulumiset kuvineen.

Aiheita varmasti riittää, sillä kisat käynnistyvät miltei saman tien, sillä WVO kohtaa vielä tammikuussa ainakin US Military Academyn sekä Naval Academyn. Nämä molemmat ammutaan Morganstownissa. WVO kisat on nähtävissä Leppa.fi kalenterissa ja niitä voi seurata livenä Megalinkin MLLiven kautta. Morganstownissa ammutaan myös tämän vuoden yliopistojen mestaruuskilpailut maaliskuussa.

-Fiilikset on hyvin odottavaiset, mutta samalla tietenkin vähän haikeat. Itselle ammunnan ulkopuoliset arkiset jutut jäävät tänne hetkeksi ja ollaan uuden edessä toisella mantereella. Minulla on kuitenkin vahva tukiverkosto täällä ja siellä joten uskon että hommat toimii, kun pääsee asettumaan ajan myötä. Perjantaina lähtee jo arki rullaamaan kun edessä on terveystarkastus ja uusien opiskelijoiden orientaatiopäivä.  Viikonloppuna olisi tarkoitus päästä jo ampumaradalle ja saada ensimmäiset laukaukset alle, kertoi Lauri.

Leppa.fi tiimi toivottaa Laurille hyviä hetkiä opiskelmu ja ampumaurheilun parissa paikassa, jossa on koulittu maailman parhaat kivääriampujat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *