H&N luotitestit Kupittaalla SM-kisoissa

H&N luotitestit Kupittaalla SM-kisoissa

H&N :n huipputarkat Finele Match luodit

Leppa.fi testaa H&N:n huippuluoteja Kupittaan 10m SM-kisojen  yhteydessä 22.-24.3. 2024 kisaradalla. Testipäivät perjantai ( noin klo 14.00-), lauantai ja sunnuntai. Varaa testi itsellesi ja sovimme yhdessä testiajan eräluetteloiden ilmestymisen jälkeen 14.3.

info@leppa.fi

Voit tulla myös testeihin ilman ajanvarausta. Vaikka et testauttaisikaan omaa asettasi, tule tutustumaan testaukseen, niin sen jälkeen ymmärrät miksi luoteja testataan.

Seurojen ja yksittäisten ampujien kannattaa tilata ennakkoon Turkuun H&N Sport tai H&N Match-luoteja ilman lähetys- ja postituskuluja. Myös krüger tuotteet, rullat ja taulut ennakoon tilanneilta ilman toimituskuluja.

Nähdään Kupittaalla!

Luotihinnasto ja lisää testauksesta:

Krüger taulutuotteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *