ISCH Hannover. Peruttu. Virallinen ja epävirallinen syy poikkeaa melkoisesti

ISCH Hannover. Peruttu. Virallinen ja epävirallinen syy poikkeaa melkoisesti

Aiemmin varma kevään merkki ISCH Hannover on jälleen peruttu. Kahdesti ISCH peruttiin koronan takia. Kisa oli tarkoitus ampua tänä vuonna 3.-13.5. 2024. Kisa on ollut osallistujamäärältä suuri ja sillä on ollut varsin suuri merkitus varsinkin para-ampujille.

ISCH:n kotisivuilla perumisen systä kerrotaan seuraavaa:

Hyvät ISCH:n ystävät!

Ilmoittautumisvaiheen jälkeen ja järjestäytymistoimikunnan harkinnan seurauksesta joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että joudumme peruuttamaan ISCH 2024 -tapahtuman. Ilmoittautumisten ei riitä ISCH:n toteuttamiseen taloudellisten näkökohtien vuoksi. Olemme erittäin pahoillamme, että joudumme peruuttamaan ISCH:n. Toivomme ymmärrystäsi ja – tämän päivän peruutuksesta huolimatta – katsomme positiivisesti tulevaisuuteen: ISCH 2025 -tapahtuman valmistelu ja suunnittelu on jo alkanut. Ystävällisin terveisin ja toivottavasti nähdään taas vuonna 2025. Sinun ISCH-organisaatiokomiteasi.

Leppa.fi:n Gyyörissä saamien tietojen perusteella organisaation keskinäiset kemiat ja niiden toimimattomuut ovat todelliset perumisen syyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *