Laurin viikko: Treeniä ja opiskelua, Suomen kesä häämöttää

Laurin viikko: Treeniä ja opiskelua, Suomen kesä häämöttää

Pari viimeistä viikkoa on mennyt hyvinkin tavallisissa merkeissä. Harjoittelua on ollut päivittäin ja hommat toimii. Katse on jo kovasti kesän kisoissa ja pohjaa on luotu sen mukaan. Harjoitteleminen ja niiden suunnittelu täällä on ollut itselle todella toimiva kokonaisuus. Määrää on tullut kerrytettyä hyvin ja sitä kautta olen myös saanut varmuutta tekemiseen hurjasti. Hyvillä mielin lähdetään kesän kisoja kohden ja mukava on myös tulla takaisin maajoukkueen pariin.

Kelit täällä ovat olleet nyt viimeisen päälle, oikeastaan kevät meni äkkiä ja nyt on jo kesä.

Koulun puolella on ollut nyt enemmän kiirettä, kun loppukokeet lähestyvät. Ensi viikko on viimeinen varsinainen kouluviikko, ja seuraavalla on sitten kokeet. Kun miettii, että nyt on 16 viikkoa takana niin ei sitä millään kyllä uskoisi. Niin äkkiä ne viikot ovat täällä menneet. Olen ollut hyvin tyytyväinen siihen, miten olen tämän ensimmäisen lukukauden hoitanut. Arvosanat ovat kunnossa ja tarvittavat opintosuoritukset kasassa.

Rosteriin nimmarit ison maailman tyyliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *