ISSF WC Munich Saksa. Suomalaiset matkalla Balkanilta

ISSF WC Munich Saksa. Suomalaiset matkalla Balkanilta

Vuoden viimeinen ruutilaijien aikuisten maailmancup ammutaan Saksan Münchenissä huomisesta alkaen. Kisat ovat samalla viimeinen tärkeä kv-tapahtuma ennen heinäkuun lopulla ammuttavia olympialaisia. Aivan puhdas suoritus EM-kisojen samanaikaisuus ja ISSF maailman cup ei ole ollut. Urheilijat esittivät mm 300m:n lajien siirtämistä ammuttaviksi olympialaisten jälkeen, mutta eihän tätä kuunneltu. Urheilijat äänestivät jaloillaan ja osallistujamäärä muistutti liikkuvaa maalia.

Saksaan on väkeä kuitenkin tulossa 87 eri maasta, yhteensä 603 urheilijaa. Kaikki haluavat vielä alleen kovan startin ennen olympiarauhaa. Suomen kisatiimi, Marianne Palo, Sebastian Långström, Aleksi ja John Leighton Dyson käynnistivät noin 9h mittaisen ajorupeaman Osijekista tänään klo 12.00.

Kisat alkavat suomalaisten osalta ensi sunnuntaina ja jatkuvat perjantaihin tai lauantaihin asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *