Timo McKeown opiskelemaan Liikunnalle Jyväskylän yliopistoon

Timo McKeown opiskelemaan Liikunnalle Jyväskylän yliopistoon

SAL:n pitkäaikainen pistoolin päävalmentaja, viime syksynä tehtävästä eronnut Timo McKeown on valittu opiskelemaan Jyväskylän yliopiston liikuntatietelliseen tiedekuntaan liikkunta – ja urheilupsykologian maisteritutkintoon tähtäävällä linjalla, jossa opetuskielenä on englanti. 56 -vuotias McKeown on pisimmälle koulutettu suomalainen pistoolivalmentaja. McKeown on suorittanut mm. VEAT:in lisäksi ISSF:n kansainvälisen B-valmentajatutkinnon. McKeown on kirjoittanut kirjan Pistooliammunnan perusteet ja vähän enemmän…

Image
Eilen 56-vuotta täyttänyt Timo McKeown.

-Pitkä työ tuotti tulosta. 80-luvulla ensimmäisiä valmentajakoulutuksia ja viimevuosina opiskelua joka mahdollistaisi pääsyn opiskelemaan yliopistotasolle. Ensin 1- ja 2-tason valmentajakoulutuksia, mahdollisti haun VEAT:iin (Valmentajan erikoisammattitutkinto), se mahdollisti haun ammattikorkeakouluun (Liikunnanohjaajan AMK-tutkinto) joka sitten mahdollisti haun yliopistoon. Toki tarvittiin vielä lisäksi muitakin koulutuksia ja kokemusta ammattivalmentajana toimimisena, kertoo Timo McKeown valmentajanpolustaan yliopistoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *