Urheiluoikeusturvalautakunta on hylännyt haulikkoampujien valituksen

Urheiluoikeusturvalautakunta on hylännyt haulikkoampujien valituksen

Urheiluoikeusturvalautakunta on julkaissut tänään haulikkoampujien tekemän päätöksen. Suomen Ampumaurheiluliitto on ollut oikeutettu olla lähettämättä joukkuetta Peruun.

Tässä päätös:

One thought on “Urheiluoikeusturvalautakunta on hylännyt haulikkoampujien valituksen

  1. Pikkasen kummastuttaa, ettei nuorille annettu mahdollisuutta. Tietenkin alaikäiset ovat vanhempien vastuulla, mutta kun seurasin para-ampujan matkaa, pelipaikalla olemista ja yleensä olemista valmentajan kanssa, niin herää hieman epäilyksiä. Kuvien mukaan, mitä tuolta matkalta näkyi, niin hyvin oli toteutettu kaikki turvatoimet lentokentillä, majoituksessa ja kilpailupaikalla. Eipä siellä missään kylillä kekkuloitu eli altistumismahdollisuudet oli aivan minimissä. Enemmän mahdollisuuksia altistumiseen on varmaankin täällä Suomessa ”normaalielämässä”. On tietenkin huomioitavaa, että maailman tilanne tässä tautikriisissä on vakava. Ihmettelyä aiheuttaa myös väite, että Peru on kehitysmaa. Kun vertaa esimerkiksi BKT:tä koko maailman mittakaavassa, Kannattaa katsoa esim. YK:n BKT vuodelta 2017. Oma Suomi sijalla 43 ja Peru 48… Eli Perun perässä on monta eurooppalaista maata. Tätä voisi kysyä vaikka Helsingin suunnalta Perun suurlähetystöstä. Etelä-Amerikassa on Ja ISSF ei taida oikein myöntää rehellisiin kehitysmaihin mitään kisoja. Onko meillä Suomessa ns ammattilaisia urheiluammunnassa? Ei tiettävästi ketään, joka saa palkkaa… Ainoastaan taitaa olla lähellä ammattilista meidän nuoret miehet, jotka suorittavat palvelusta urheilujoukoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.