SAL:n EM-näyttötilanne 23.1.2022. Kolmella urheilijalla vielä mahdollisuuksia

SAL:n EM-näyttötilanne 23.1.2022. Kolmella urheilijalla vielä mahdollisuuksia

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-2.jpeg

Kaikki kotimaan näytöt Norjan Hamarin EM-kilpailuihin on ammuttu. Jäljellä on vielä yksi kisatapahtuma, jossa ammutaan kaksi kilpailua, joista parempi voidaan huomioida. Tämä kilpailu, Elva Open Air, ammutaan tulevana viikonloppuna.

Pistiilissa tilanne on se, että kisakoneeseen varmuudella nousee Isokyrön Metsästys-ja Ampumaseuran Ella Hakala, joka keskiarvo ylittää pisteellä valintarajan. Mahdollisuuden ovat teoraiassa kolmella. Joonas Kalliolla, Karri Turusella ja Arttu Laulaisella. Käytännössä vain Kalliolla, sillä Laulainen ei ole ilmoittautunut Elvaan ja Turusen, joka Elvassa ampuu, tulisi saada 592, johon ei eväät valitettavasti riitä. Kallion tulisi ampua 582 varmaan valintaan. Tähän Kallio pystyy hyvänä päivänä.

Suureksi ei joka tapauksessa pistooliedustus Norjassa tule kasvamaan.

Kiväärillä kolme ampujaa ovat varmistaneet riittävät pisteet valinnalleen. Nämä ampujat ovat Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkäs, Myllykosken Ampujien Viivi Kemppi ja HAS:n Aleksi Leppä.

-Kiväärin osalta tilanne on aika selvä. Mahkuja vielä on, mutta ne eivät ole realistisia, aiemmin ammuttuihin nähden, paitsi Riku Koskela, joka on valintarajaa lähellä. Mikäli Virossa vähintään tuloksen 625.6, ylittää kolmen parhaan tulosrajan. Sebastian Långströmin tulisi ampua 629.4. Naisissa Hyrkkään takana olevan Marianne Palon tulisi ampui 629.8. Pojissa Lauri Syrjän tulisi ampua 623.0, se on mahdollisuuksia rajoissa. Tytöissä Essi Heiskasen tulisi saada 628.5 ja Alexandra Rosenlewin 628.8., laskeskelee Marko.

Tilanne viimeisen kotimaan näytön jälkeen:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.