Kuvakollaasi kisoista ja kiitos

Kuvakollaasi kisoista ja kiitos

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-12.png

Tyrri, Utti ja Orimattila ovat hiljentyneet. Radat ovat palautuneet normaaliin arkeen ja Utti-halli on jälleen sisäliikuntapaikkana. Kisojen analysointi ja kilpailujohtajan loppuraportti täyttää lähiajan, mutta henkilökohtaisesti saatujen palautteiden määrä yllätti. Kaksi ihmistä on kokeneet kisan epäonnistuneeksi, mutta lähes parikymmentä kommenttia esittää päinvastaista.

-Vaikka selvitys kaikesta tekemisestä on vasta aluillaan, haluan jo tässä vaiheessa lausua sydämelliset kiitokset OSU:lle, KuusA:lle ja kaikille vapaaehtoisille, jotka olivat touhussa mukana. Te teitte nämä kisat, KIITOS!, sanoi kisan johtajana toiminut Marko ja jatkaa, että organisaatiosta, en olisi jättämässä ketään pois, jos nyt kisat pitäisi pitää uudelleen, mutta en haluasi enää nähdä yhtä ulkomaalista jurynjäsentä enää koskaan.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-13.png
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-14.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *