CISM ja SIUS ryvettyvät Pietarissa

CISM ja SIUS ryvettyvät Pietarissa

Kansainvälinen sotilasurheiluliitto CISM järjestää paraikaa Pietarissa kolmannet Cadet Gamesit Sius Ascorin tuella 4.-12.8.2022. Lajeina kisoissa ovat ammunnan lisäksi suunnistus, lentopallo, yleisurheilu, uinti, ampumajuoksu ja sotilasviisottelu. Kisoissa on mukana ”ystävällismielisiä” valtioita kuten Valko-Venäjä, Myanmar, Iran, Venezuela, Mosambig, Kamerun, Saudi-Arabia ja Palestiina.

Sius Ascor, joka on päätoimija kansainvälisen ampumaurheiluliiton ISSF ja kansainvälisen olympiakomitean IOC ampumatoiminnassa, on nyt lähtenyt mukaan kelkaan, joka voi tietää sille vaikeuksia tulevaisuudessa.

-CISM, jolle olen ollut järjestämässä useampia tapahtumia tuomarina, on menettänyt kaiken arvovallan silmissäni, suostuessaan urheiluttamaan sotilaita, niin kuin mitään ei oli tapahtunut. Olen todella pettynyt korruptoituneiden päättäjien toimintaan, sanoo Marko.

Aleksi oli voittamassa kahta kadettien maailmamestaruutta toisissa Cadet Gameseissa Equadorissa 2014.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *