ESS: Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä rohmusi viisi mitalia Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista

ESS: Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä rohmusi viisi mitalia Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista

Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä rohmusi viisi mitalia Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista

Padasjokelainen Lauri Syrjä rohmusi Kouvolassa ammutuista PM-kisoista kaksi kultaa ja kolme pronssia. MARKO LEPPÄ

ESS

Tänään 10:19

Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä oli sunnuntaina Kouvolan Tyrrissä päättyneiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuiden suurin mitalirohmu yhdessä Norjan pistooliampuja Erik Eknesin kassa. Molemmat saavuttivat PM-kisoista kaksi kultaa ja kolme pronssia.

Padasjokelainen Syrjä voitti nuorten 50 metrin kiväärin 3×20 laukauksen kilpailun sekä 10 metrin ilmakiväärin sekajoukkuekilpailun yhdessä parinsa Viivi Kempin (Myllykosken Ampujat) kanssa. Lisäksi Syrjä nappasi pronssia 10 metrin ilmakiväärin poikien sarjassa ja joukkuekilpailussa sekä 50 metrin kiväärin sekajoukkuekisassa yhdessä Espoota edustavan Alexandra Rosenlewin kanssa.

Syrjä oli syystäkin tyytyväinen viisi mitalia poikineeseen kisarupeamaansa.

– Kisat olivat itselleni hieno kokemus. Pääsin ampumaan kaikki lajit, joten kisat toimivat hyvänä kenraalina syyskuun EM-kilpailuita varten. Tyrrin rata on hankalan kelin sattuessa vaikea rata ampua, mutta onnistuin toimimaan tuulen kanssa, jonka myötä oli mahdollista saada hyviä tuloksia, kertoi Syrjä.

Myös Syrjän valmentaja ja PM-kisojen kilpailujohtaja Marko Leppä iloitsi suojattinsa onnistumisista.

– Uskomattoman kova suoritus Latelta. Ensimmäiset PM-kilpailut ja saaliina kisojen suurin mitalisaalis. Tämä antaa hyvät asetelmat kuukauden kuluttua ammuttaviin EM-kisoihin, Leppä sanoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *