Reimari: Aleksille kaksi PM-titteliä

Reimari: Aleksille kaksi PM-titteliä

Haminan Ampumaseuran Aleksi Leppä oli vedossa ammunnan PM-kilpailuissa Kouvolassa. Leppä voitti päälajissaan 50m:n kiväärin 3x20ls kisassa Pohjoismaiden mestaruuden. Leppä ampui peruskilpailussa tuloksen 587 ollen kolmas Ruotsin Emanuel Söderlundin (589) ja Marcus Madsenin (588) jälkeen. Finaalissa Leppä oli toinen Madsenin jälkeen, jonka kohtaisi kultaottelussa. Kulaottelusta tuli erittäin ta-sainen. Leppä johti kisaa alkuun selvästi, mutta Madsen tasoitti pelin. Ratkaisevan laukauksen haminalai-nen vei ja voitti ottelun 17–15. Pronssia otti Iso-Britannian Dean Bale.

Aleksi Leppä päätti Pohjoismaiden mestaruuskilpailut viemällä miesten 10m ilmakiväärin mestaruuden. Maajoukkuekaveri Sebastian Långström taipiui finaalissa niukasti 16-14. Leppä ampui peruskilpailussa vaatimattomasti 621.4 ollen neljäs. Peruskisan voitti Riku Koskela, joka paukutteli 625.8. Finaalissa Koskela oli kahdeksas. Pronssia otti Iso Britannian Dean Bale.

– Ilmakivääri oli koko päivän todella vaikeaa. Olen todella tyytyväinen varsinkin finaaliin, koska ammunta ei tuntunut helpolta. Sain kuitenkin pidettyä paketin kasassa ja lopputulema oli hyvä, kertoi kisoissa kaksi kultaa voittanut Leppä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *