inside the games: Exclusive: Lisin rikkoi lupauksensa jakaa 792 000 € palkintorahaa ISSF President’s Cupiin hävittyään vaalit

inside the games: Exclusive: Lisin rikkoi lupauksensa jakaa 792 000 € palkintorahaa ISSF President’s Cupiin hävittyään vaalit

Venäläinen oligarkki Vladimir Lisin on laiminlyönyt sitoumuksensa jakaa palkintorahat Kansainvälisen ampumaurheiluliiton (ISSF) presidentin Cupiin Kairossa sen jälkeen, kun hänet äänestettiin pois puheenjojtajan paikalta.

Se ei ole ainoa ongelma, jonka Lisin ja entinen ISSF:n pääsihteeri Alexander Ratner ovat jättäneet jälkeensä italialaisen Luciano Rossin johtamlle uudelle johtoryhmälle, joka kamppailee edelleen saadakseen hallintaansa joitakin organisaation virallisia sosiaalisen median tilejä, mukaan lukien Twitter. ISSF President’s Cup, johon osallistui 12 huippu-urheilijaa kustakin yksittäisestä olympialajista vuoden 2022 maailmanlistan mukaan, tarjosi kokonaispalkintopotin 792 000 euroa (681 000 puntaa / 835 000 dollaria). Jokainen laji tarjosi 66 000 € (57 000 €/69 000 €) palkintorahoja, ja voittaja ansaitsi 15 000 € (13 000 € / 16 000 dollaria). ”Palkintorahaston perustaa ISSF:n presidentti”, kansainvälinen liitto ilmoitti verkkosivuillaan syyskuussa. Forbesin mukaan Lisinin arvo on 25,4 miljardia dollaria (20,7 miljardia puntaa/24,1 miljardia euroa), joten hän on Venäjän kolmanneksi rikkain mies ja maailman rikkain 58.. Mutta kun Lisin jäi kakkoseksi ISSF:n presidenttikisassa, kun italialainen Luciano Rossi voitti hänet Egyptin lomakohteessa Sharm El-Sheikhissä 136 ääntä vastaan ​​127, hän peruutti lupauksensa taloudellisesta tuesta tapahtumalle.

Luciano Rossi, oikealla, juhlii Willi Grillin kanssa, saatuaan voiton ISSF:n uudeksi presidentiksi ©ISSF

Rahat piti toimittaa Fletcher Group, joka hallitsee Lisinin omaisuutta, mukaan lukien Novolipetsk, jota on liitetty teräksen toimittamiseen Venäjän sotaan Ukrainassa. Turnauksen kohokohtiin kuului kun Intian hallitseva maailmanmestari Rudrankksh Patil voitti miesten 10 metrin ilmakiväärin finaalissa Italian maailmanlistan ykkösen Danilo Sollazzon ja sai kultamitalin.

Uusi ISSF:n pääsihteeri Willi Grill, joka korvasi vaalien jälkeen Egyptistä yhdessä Lisinin kanssa paenneen Ratnerin, vahvisti, että he tutkivat nyt tapoja varmistaa, että urheilijat saavat palkintorahansa, muun muassa sponsorien ja lahjoittajien kautta. ”Urheilijoiden ei pitäisi kärsiä”, Grill sanoi inside the gamesille.

– Tilanne, jonka Venäjän johto jätti taakseen, osoittaa, kuinka paljon he välittivät urheilustamme. ”Presidentti Rossi yrittää varmistaa, että urheilijat saavat rahansa.” ISSF yrittää myös edelleen päästä ISSF:n viralliselle Twitter-tilille. Tällä hetkellä sivun viimeinen viesti on kiistanalainen avoin kirje, jonka Ratner lähetti kaikille ISSF:n kansallisille liitoille 24. marraskuuta ja jossa hän tuki Lisinin vaalikampanjaa ja yritti horjuttaa Rossia. Grill kertoi inside the gamesille, että he tutkivat parhaillaan tapoja saada tili takaisin hallintaansa ja pyysivät kärsivällisyyttä tämän ja useiden muiden ongelmien ratkaisemiseksi.

ISSF:n uusi johtoryhmä yrittää tällä hetkellä saada takaisin virallisen Twitter-tilin, jota ei ole päivitetty sen jälkeen, kun Vladimir Lisin hävisi©ITG

”Pyydämme kaikilta ymmärrystä”, Grill sanoi. ”Me löydämme tien ulos.” Lisin on samalla jättänyt jäähyväiset kannattajilleen virallisella Facebook-sivullaan. ”Kaikesta huolimatta todelliset ystävät pysyvät ikuisesti”, hän kirjoitti. ”Kiitos kaikille tiimiämme tukeneille. ”Olemme avoimia kommunikaatiolle. ”Onnea ja menestystä kaikille, jotka kehittävät ja edistävät lajiamme.”

Alkuperäinen ITG:n kirjoitus:

https://www.insidethegames.biz/articles/1131475/lisin-reneged-on-prize-money-promise

Tässä Lisinin kannattajilleen jättämä FB-kirjoitus, johon uusi pääsihteeri viittasi, johon Lisinin ystävät ovat kommentoineet.							

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *