ISSF: Sopu Pariisissa ammuttavista finaaleista löytyi. Alla, miten ammutaan

ISSF: Sopu Pariisissa ammuttavista finaaleista löytyi. Alla, miten ammutaan

ISSF ja KOK ovat pääseet sopuun Pariisn 2024 olympialaisissa ammuttavista finaaleista. Riita järjestäjen välillä puhkesi, kun ISSF vastoin omia sääntöjään yritti oikoa päättäessään finaaleista. Tästä Leppa.fi uutisoi 13.12. julaisemalla Inside the Gamesin uutisen ”Kok ärähti ISSF:lle. Ampumaohjelmistoa Pariisiin ei hyväksytty”.

ISSF tiedotti 4.4., että nyt sopu on syntynyt ja Pariisin 2024 kilpailumuodot on KOK:n johtokunta on hyväksynyt. Nämä ovat samat Trap- ja Skeet-kilpailuformaatit, joita on jo käytetty maailmancupissa Nikosiassa, Kyproksessa, ja niitä käytetään nykyisessä World Cup Shotgun -kilpailussa Limassa, Perussa. Pistoolin ja kiväärin uuden versiot ammutaan Rio de Janeirossa 9. huhtikuuta alkavassa maailmancupissa.

Uudet versiot ovat tässä:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *