Reimari: Kiväärimiehet jäivät mitalitta

Reimari: Kiväärimiehet jäivät mitalitta

Suomen kiväärimiesten joukkue Sebastian Långström, Riku Koskela ja Aleksi Leppä  sijoittui EM-kisojen päätöslajissaan, 50mkiväärin miesten asentokilpailun joukkuekilpailussa neljänneksi. Suomi eteni pe-ruskisan viidenneltä sijalta toisella karsintakierrokselle ollen neljänsiä. Pronssiottelussa vastaan asettui Sveitsi. Suomi johtikisaa jo 8-4, kunnes Sveitsi tuli takaa ja siirtyi 12-8 johtoon. Suomalaiset saivat aseensa kohdilleen, varsinkin Leppä, joka hoiti pystyosuuden erittäin hyvin. Jännitystä riitti loppuun asti, sillä Suomi kuroi Sveitsin johdon tasoihin 14-14, mutta seuraavan vie Sveitsi voittaen pronssia 16-14. Kultaottelussa Tsekki kukisti Norjan 16-12.

– Tasaisen hyvä päivä. Vähän jäi harmittamaan molemmissa alkukarsinnoissa, että ammuin tosi hyvin ,mutta vähän meni tuuleen tai tuli pieniä virheitä. Pienestä kiinni, että olisi ollut paremmat tulokset ja mu-kana kultamitalimatsissa,sanoi Leppä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *